O nama.Financijski isplativo, ekološki prihvatljivo!

Tvrtka NETeko d.o.o. osnovana je 2010. godine u Zaboku od strane direktora Ratka Tuđe, koji je ujedno i prvi certificirani instalater fotonaponskih sustava u Republici Hrvatskoj. 

‌Naša primarna djelatnost je instalacija fotonaponskih elektrana za kućanstva, poduzetništvo i industriju. Bavimo se projektiranjem i izgradnjom fotonaponskih elektrana, nabavom i ugradnjom solarne opreme te puštanjem u pogon s ishođenjem svih potrebnih dozvola. 

‌Potencijalnim kupcima pružamo usluge edukacije i savjetovanja vezano uz odabir odgovarajuće snage elektrane, pomažemo pri izboru optimalne opreme. Bavimo se pripremom i provedbom projekata za dobivanje subvencija.Vizija.

Konstantnim usavršavanjem znanja i stručnosti naših djelatnika, ulaganjem u kvalitetu usluga i opremu želimo postati vodeća tvrtka za izgradnju fotonaponskih elektrana sa ciljem očuvanja okoliša i postizanjem energetske neovisnosti.

Misija.

Korištenje sunčane energije približiti svim korisnicima neovisno radi li se o malom kućanstvu, poduzećima svih veličina ili velikim industrijskim potrošačima.